Ενοικιαζόμενα διαμερίσματα &
ενοικιαζόμενα δωμάτια - studio
στον Ξερόκαμπο Σητείας Κρήτη
Τηλ. 28430.26787, Κιν. 6972.034.467
Τοποθεσία

Ο Ξερόκαμπος Σητείας είναι μια παρθένα απομονωμένη περιοχή η οποία βρίσκεται στο νοτιοανατολικό άκρο της Κρήτης. Οι παραλίες του είναι πανέμορφες και ιδανικές για εκείνους που αναζητούν ηρεμία, ανάπαυση και χαλαρές διακοπές. Τα ρηχά καταγάλανα και πεντακάθαρα νερά τον καθιστούν ιδανικό προορισμό για οικογένειες με παιδιά.

Η άγρια ομορφιά από τα  βουνά και τα φαράγγια συνδυάζετε με τις φανταστικές ερημικές παραλίες, τα παραλιακά κολπάκια, τους φοίνικες και τους ελαιώνες και δημιουργεί ένα παραμυθένιο σκηνικό μετατρέποντας την περιοχή σε ένα μικρό παράδεισο της νοτιοανατολικής Κρήτης.

Δίκαια λοιπόν ο Ξερόκαμπος θεωρείται και είναι μια από τις ωραιότερες περιοχές της νοτιοανατολικής Κρήτης και αποτελεί ιδιανικό προορισμό για άνετες και ξεκούραστες διακοπές..

Ένα από τα κύρια χαρακτηριστικά του Ξεροκάμπου είναι ότι σε ένα συνολικό μήκος περίπου 5χλμ θα βρείτε πραγματικά όλα τα είδη παραλιών.

Υπάρχουν παραλίες με ξανθή άμμο, με άσπρη άμμο με ψιλό βοτσαλάκι με χοντρό βοτσαλάκι, με πέτρες, με βράχια ακόμη και με πολύ λεπτό άργιλο για τους λάτρεις του φυσικού σπα.

Στον Ξεροκάμπο θα βρείτε ενοικιαζόμενα δωμάτια - ενοικιαζόμενα διαμερίσματα, πέντε ταβέρνες ένα μίνι μάρκετ, ηρεμία, γαλήνη και υπέροχες παραλίες. Δεν θα βρείτε ξενοδοχεία, ντίσκο, μπαρ, τουριστικά μαγαζιά ή ΑΤΜ. Για φαρμακείο, ΑΤΜ, βενζινάδικο κλπ θα πρέπει να πάτε μέχρι την Ζάκρο (περίπου 15’ με το αυτοκίνητο) ή μέχρι την Ζήρο (περίπου 30’ οδήγηση).

Προσφορά

Πρόγνωση καιρού για
την περιοχή του Ξηρόκαμπου
Copyright © by Promotion Διαφημιστική, All rights reserved 2011   Τουριστικός Οδηγός Σητείας Insitia.gr